Tilbake til Anne-Brita og Johns hjemmeside ::: Skriv gjerne en hilsen i gjesteboka slik at vi vet at du har vært her :)
 Velkommen til Anne-Brita og John`s bildegalleri! Her kan du se bilder fra turene våre, og andre hendelser! 
Search:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Rundreise i USA - 2012
Rundreise i USA - 2012
Drømmen om USA realiseres ! 15 dagers rundreise i California, Arizona, Nevada og Utah - gjennom USA´s fantastiske nasjonalparker,med røde ørkenlandskaper, gigantiske juv og de berømte storbyenes pulserende liv. Her finner du alle bildene fra turen - bare klikk på forsidebildet så popper albumene fra dag-til-dag opp - og klikker du på hvert album så åpner du albumet ! Hvert bilde forstørres ved å dobbeltklikke på bildet ! God tur !

Last changed on 07/26/14. This album contains 10 items.
This album has been viewed 2277 times since 02/28/12.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Bryllupstur til Praha !
Bryllupstur til Praha !
Den 18. juni 2010 feiret vi vår gullbryllupsdag, og som en skikkelig presang til oss selv så tok vi en tur til Praha. Vi fikk en uforglemmelig uke der i en av Europas vakreste byer.

Last changed on 08/11/15. This album contains 75 items.
This album has been viewed 6337 times since 10/27/10.
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Deilige Madeira - 2010
Deilige Madeira - 2010
Her skulle vi egentlig ha vært i april - for å oppleve toppen i blomstringssesongen, men så var det denne vulkanen borte på Island som ville det annerledes. Så vi måtte utsette turen til 2 uker i sept. / oktober - og fikk allikevel en flott ferie. Kjempefin temperatur, masse flotte turer, god mat og vin ! Klikk på forsidebildet og bli med ! Og når du klikker på hvert enkelt bilde blir det forstørret !

Last changed on 02/04/16. This album contains 141 items.
This album has been viewed 8624 times since 10/27/10.
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Mexico - pyramider og badeferie  2009
Mexico - pyramider og badeferie 2009
Dette var en tur der vi fikk oppleve noe av Aztekernes og Mayaenes gamle imperier, med sine enorme pyramider og byggverk. Restene etter disse "byene" vitner om en høyt utviklet kultur, med en kompleks sosial og økonomisk infrastruktur. En mener å kunne tidfeste bosetningen her til fra ca. 200 år f.Kr., men det er enda et mysterium om hvorfor mayakulturen plutselig gikk under 600 år senere. Da spanierne erobret landet var det aztekerne som hadde overtatt etter mayaene. Aztekerne bosatte seg aldri der, men brukte stedene til hellig ofring. På turen fikk vi også tid til å besøke sølvbyen Taxco, med sine mer enn 300 sølvbutikker, og avsluttet med noen avslappende soldager i Acapulco ved Stillehavet. NB: Hvis du klikker på forsidebildet her kommer de forskjellige album opp. Klikk videre på albumene, og bildene i albumet kommer opp. Hvert bilde forstørres ved å klikke på det. God tur !

Last changed on 10/27/11. This album contains 5 items.
This album has been viewed 1545 times since 05/01/09.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Deilige dager i Tyrkia i september / oktober - 2007
Deilige dager i Tyrkia i september / oktober - 2007
I september / oktober 2007 tok vi turen til Side i Tyrkia. Vi hadde ikke vært i Tyrkia tidligere, men vi hadde hørt så mye positivt om landet og folket. Og vi ble ikke skuffet, tyrkerne er svært serviceminded og vennlige, masse god og rimelig mat, og passende klima for oss nordboere på denne tiden - minst 25 gr. i sjøen og over 30 i lufta - mer enn nok ! Det er også masse spennende utfluktsmål å være med på. De forskjellige underalbum ligger bak dette forsidebildet - klikk på dette bildet så kommer albumene opp !

Last changed on 08/11/14. This album contains 10 items.
This album has been viewed 3272 times since 10/27/07.
Sub-albums:
Powered by Gallery v1 RSS

Tilbake til vår hjemmeside ::: Skriv gjerne en hilsen i gjesteboka slik at vi vet at du har vært her :)