Tilbake til Anne-Brita og Johns hjemmeside ::: Skriv gjerne en hilsen i gjesteboka slik at vi vet at du har vært her :)
 Velkommen til Anne-Brita og John`s bildegalleri! Her kan du se bilder fra turene våre, og andre hendelser! 
Search:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Rundreise i USA - 2012
Rundreise i USA - 2012
Drømmen om USA realiseres ! 15 dagers rundreise i California, Arizona, Nevada og Utah - gjennom USA´s fantastiske nasjonalparker,med røde ørkenlandskaper, gigantiske juv og de berømte storbyenes pulserende liv. Her finner du alle bildene fra turen - bare klikk på forsidebildet så popper albumene fra dag-til-dag opp - og klikker du på hvert album så åpner du albumet ! Hvert bilde forstørres ved å dobbeltklikke på bildet ! God tur !

Last changed on 07/26/14. This album contains 10 items.
This album has been viewed 3369 times since 02/28/12.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Deilige dager i Tyrkia i september / oktober - 2007
Deilige dager i Tyrkia i september / oktober - 2007
I september / oktober 2007 tok vi turen til Side i Tyrkia. Vi hadde ikke vært i Tyrkia tidligere, men vi hadde hørt så mye positivt om landet og folket. Og vi ble ikke skuffet, tyrkerne er svært serviceminded og vennlige, masse god og rimelig mat, og passende klima for oss nordboere på denne tiden - minst 25 gr. i sjøen og over 30 i lufta - mer enn nok ! Det er også masse spennende utfluktsmål å være med på. De forskjellige underalbum ligger bak dette forsidebildet - klikk på dette bildet så kommer albumene opp !

Last changed on 08/11/14. This album contains 10 items.
This album has been viewed 4563 times since 10/27/07.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Vi besøker Svalbard - og passerer 80 grader nord
Vi besøker Svalbard - og passerer 80 grader nord
De siste årene har vi vært på en del reiser i mer sydlige og eksotiske strøk, så nå fant vi ut at vi ville dra nordover. Vi hadde hørt så mye om Svalbard, så det ble turmålet denne gang. Og det ble en opplevelse ! I reisepapirene ble vi gjort oppmerksom på at det kunne være mye kald vind i de strøka, så når gjennomsnittstemperaturen da ligger på ca. 5 grader om sommeren så var det bare å pakke ned vintertøyet. Og klærne fikk vi bruk for, men været var fantastisk, stort sett klar himmel og sol - hele døgnet ! - og nesten blikkstille. Gamle hurtigeskipet Nordstjernen tok oss med langs hele kysten av Svalbard, med ilandstigninger med tenderbåter på alle strategiske steder, fra Longyear- byen, Ny Ålesund, Barentzburg, Monacobreen, Magdalenafjorden, Moffen, Falkeberget og flere andre steder der vi fikk se på nært hold de enorme isbreene. Vi fikk se og opp- leve det utrolige fugle- og dyrelivet - noe en aldri hadde drømt om ville forkomme så langt mot nord - millioner av fugler av forskjellige polare arter, sel, hvalross, polarrev og isbjørn. Det ble også en tur i den eneste gruva som nå er i drift i Longyearbyen, Gruve 7, der vi ble fraktet liggende på lave spesialvogner 4 km inn i fjellet, helt inn til der maskinene graver ut kullet. Denne opplevelsen var ikke spesielt godt egnet for de som lider av klaustrofobi ! På grunn av eksplosjonsfaren var det ikke lov å fotografere der inne - men ellers så ble det god del bilder på denne turen også : Klikk på forsidebildet her så får du opp et album for hver dag - klikk på albumet så kommer bildene i albumet opp. Hvert bilde forstørres ved å klikke på det.

Last changed on 05/11/16. This album contains 6 items.
This album has been viewed 2407 times since 07/08/07.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Skaperverket - verden rundt oss
Skaperverket - verden rundt oss
Verden rundt oss er mangfoldig. Når en reiser litt rundt i verden vil dette inntrykket forsterkes, og vi ser med enda større undring på skaperverket - og alt det som det byr oss små mennesker på av inntrykk - både på godt og vondt. I denne serien, som omfatter 4 album - HIMMEL OG HAV, FUGLER OG DYR, NATUR og MENNESKER, forsøker vi å formidle noe av det som har gjort inntrykk på oss, og gitt oss opplevelser som vi husker. Ogt her - som i alle andre album, det kommer flere bilder etter hvert !

Last changed on 12/18/05. This album contains 5 items.
This album has been viewed 7634 times since 12/05/05.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Reise i Peru, Amazonas og Inca-riket 2006
Reise i Peru, Amazonas og Inca-riket 2006
I november / desember 2006, ble vi med på en guidet gruppetur til Sør-Amerika, til Peru, Amazonas og Incariket. Turen gikk med norsk, meget dyktig reiseleder. og ble en fantastisk opplevelse. Turen startet med fly via Amsterdam, mellomlanding på Bonaire (en øy i de nederlanske Antiller) til Lima i Peru. En lang flytur, men verdt det når vi ser tilbake på alle opplevelser, og kontrasten i disse opplevelsene -fra flytende sivøyer på Titicacasjøen, Incaenes utrolige byggverk i fjellet i høyder over 4000 meter, regnskogen inne i Amazonas og til de mystiske "Nazca-linjene" i ørkenen, milelange geometriske linjer og figurer laget av dype grøfter i ørkensanden. Ingen har hittil kunne gi en fornuftig forklaring på hva dette symboliserer, er det rester etter landingsplasser for fremmede fartøyer fra andre planeter, eller er det rituelle, religiøse symboler ? Bildene er arrangert som underalbum, ett for hver dag.Klikk på forsidebildet så kommer underalbumene opp, det samme gjelder for hvert av disse. Hvert bilde forstørres ved å klikke på det

Last changed on 05/12/16. This album contains 16 items.
This album has been viewed 3703 times since 12/17/06.
Sub-albums:
Powered by Gallery v1 RSS

Tilbake til vår hjemmeside ::: Skriv gjerne en hilsen i gjesteboka slik at vi vet at du har vært her :)