Tilbake til Anne-Brita og Johns hjemmeside ::: Skriv gjerne en hilsen i gjesteboka slik at vi vet at du har vært her :)
 Velkommen til Anne-Brita og John`s bildegalleri! Her kan du se bilder fra turene våre, og andre hendelser! 
Search:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Vi besøker Svalbard - og passerer 80 grader nord
Vi besøker Svalbard - og passerer 80 grader nord
De siste årene har vi vært på en del reiser i mer sydlige og eksotiske strøk, så nå fant vi ut at vi ville dra nordover. Vi hadde hørt så mye om Svalbard, så det ble turmålet denne gang. Og det ble en opplevelse ! I reisepapirene ble vi gjort oppmerksom på at det kunne være mye kald vind i de strøka, så når gjennomsnittstemperaturen da ligger på ca. 5 grader om sommeren så var det bare å pakke ned vintertøyet. Og klærne fikk vi bruk for, men været var fantastisk, stort sett klar himmel og sol - hele døgnet ! - og nesten blikkstille. Gamle hurtigeskipet Nordstjernen tok oss med langs hele kysten av Svalbard, med ilandstigninger med tenderbåter på alle strategiske steder, fra Longyear- byen, Ny Ålesund, Barentzburg, Monacobreen, Magdalenafjorden, Moffen, Falkeberget og flere andre steder der vi fikk se på nært hold de enorme isbreene. Vi fikk se og opp- leve det utrolige fugle- og dyrelivet - noe en aldri hadde drømt om ville forkomme så langt mot nord - millioner av fugler av forskjellige polare arter, sel, hvalross, polarrev og isbjørn. Det ble også en tur i den eneste gruva som nå er i drift i Longyearbyen, Gruve 7, der vi ble fraktet liggende på lave spesialvogner 4 km inn i fjellet, helt inn til der maskinene graver ut kullet. Denne opplevelsen var ikke spesielt godt egnet for de som lider av klaustrofobi ! På grunn av eksplosjonsfaren var det ikke lov å fotografere der inne - men ellers så ble det god del bilder på denne turen også : Klikk på forsidebildet her så får du opp et album for hver dag - klikk på albumet så kommer bildene i albumet opp. Hvert bilde forstørres ved å klikke på det.

Last changed on 05/11/16. This album contains 6 items.
This album has been viewed 1553 times since 07/08/07.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Vår påskefeiring i Makarska, Kroatia 2007
Vår påskefeiring i Makarska, Kroatia 2007
Denne påsken valgte vi å tilbringe ved litt sydligere breddegrader - i Makarska i Kroatia. Vi hadde hørt så mye om Kroatia, et land og et folk som har lidd mye gjennom harde kriger, men som er i ferd med å reise seg fra ruinene. Og vi ble ikke skuffet - de 9 dagene fra 1. til 9. april gav oss en både behagelig og interessant påskeferie med mange spennende turer til de mest kjente ste- dene - bl. a. Split, Dubrovnik, Mostar, Biokovo, Zadvarje og Kokorici. Makarska ligger midt mellom Split og Dubrovnik og er på sin måte en vakker by med flotte bade strender - men såpass tidlig på året fikk vi nok bare nøye oss med det deilige bassenget på hotellet. For å se bildene våre så klikker du bare på dette forsidebildet, da kommer det opp et "album" for hver opplevelsetur - bildene i hvert album kommer opp når du klikker på albumet. For å forstørre bildene så klikker du på bildet.

Last changed on 01/24/15. This album contains 8 items.
This album has been viewed 2163 times since 04/23/07.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Reise i Peru, Amazonas og Inca-riket 2006
Reise i Peru, Amazonas og Inca-riket 2006
I november / desember 2006, ble vi med på en guidet gruppetur til Sør-Amerika, til Peru, Amazonas og Incariket. Turen gikk med norsk, meget dyktig reiseleder. og ble en fantastisk opplevelse. Turen startet med fly via Amsterdam, mellomlanding på Bonaire (en øy i de nederlanske Antiller) til Lima i Peru. En lang flytur, men verdt det når vi ser tilbake på alle opplevelser, og kontrasten i disse opplevelsene -fra flytende sivøyer på Titicacasjøen, Incaenes utrolige byggverk i fjellet i høyder over 4000 meter, regnskogen inne i Amazonas og til de mystiske "Nazca-linjene" i ørkenen, milelange geometriske linjer og figurer laget av dype grøfter i ørkensanden. Ingen har hittil kunne gi en fornuftig forklaring på hva dette symboliserer, er det rester etter landingsplasser for fremmede fartøyer fra andre planeter, eller er det rituelle, religiøse symboler ? Bildene er arrangert som underalbum, ett for hver dag.Klikk på forsidebildet så kommer underalbumene opp, det samme gjelder for hvert av disse. Hvert bilde forstørres ved å klikke på det

Last changed on 05/12/16. This album contains 16 items.
This album has been viewed 2015 times since 12/17/06.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Norgescruise med Hurtigruta i august 2006
Norgescruise med Hurtigruta i august 2006
Denne høsten bestemte vi oss for å gjøre noe vi har hatt lyst til i mange år - å reise med Hurtigruta langs Norges langstrakte kyst fra Bergen til Kirkenes og tilbake. Turen tok 12 dager - i strålende sommervær og blikkstille hav, i sannhet "Verdens vakreste sjøreise" !

Last changed on 04/14/14. This album contains 4 items.
This album has been viewed 1655 times since 09/21/06.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: 2 deilige uker på Lanzarote !
2 deilige uker på Lanzarote !
Vinteren i Norge er lang og kald - spesielt denne vinteren, 2006, med mye kulde og mye snø. Da er det godt å korte inn tiden med et par uker i sydlige strøk, og vi dro derfor til Lanzarote i ukene 6, 7 og 8 i februar. Vi trives svært godt på Lanzarote, der vi har vært flere ganger, været var bra og temperaturen upåklagelig. Mye god mat og god vin ! Klikk på forsidebildet her så får du opp bildene fra ukene våre.

Last changed on 05/13/16. This album contains 3 items.
This album has been viewed 1663 times since 03/26/06.
Sub-albums:
Powered by Gallery v1 RSS

Tilbake til vår hjemmeside ::: Skriv gjerne en hilsen i gjesteboka slik at vi vet at du har vært her :)