Tilbake til Anne-Brita og Johns hjemmeside ::: Skriv gjerne en hilsen i gjesteboka slik at vi vet at du har vært her :)
 Velkommen til Anne-Brita og John`s bildegalleri! Her kan du se bilder fra turene våre, og andre hendelser! 
Search:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Skaperverket - verden rundt oss
Skaperverket - verden rundt oss
Verden rundt oss er mangfoldig. Når en reiser litt rundt i verden vil dette inntrykket forsterkes, og vi ser med enda større undring på skaperverket - og alt det som det byr oss små mennesker på av inntrykk - både på godt og vondt. I denne serien, som omfatter 4 album - HIMMEL OG HAV, FUGLER OG DYR, NATUR og MENNESKER, forsøker vi å formidle noe av det som har gjort inntrykk på oss, og gitt oss opplevelser som vi husker. Ogt her - som i alle andre album, det kommer flere bilder etter hvert !

Last changed on 12/18/05. This album contains 5 items.
This album has been viewed 6414 times since 12/05/05.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Rundreise i Thailand 1999
Rundreise i Thailand 1999
Dette var den første opplevelseturen vår utenfor Europa - og da vi etter 11 timer i luften med det flotte flyselskapet Thai Air landet i Bangkok var vi selvfølgelig rimelig spent. Og vi ble ikke skuffet : Vi fikk se Bangkok, besøkte Chiang Mai, med langbåt på Mae Kok-elva til Chiang Rai, med båt på Mekong-deltaet opp til Det Gyldne triangel, besøkte de primitive stammene langs elva, elefantsafari - og mye mye mer.Bildene er arrangert i album, ett for hver dag. Når du klikker på forsidebildet så kommer respektive album opp, og når du klikker på albumet så kommer bildene i albumet opp. Og hvert bilde kan forstørres ved å klikke på bildet. God fornøyelse !

Last changed on 08/30/14. This album contains 10 items.
This album has been viewed 1956 times since 11/26/05.
Sub-albums:
pixel_trans pixel_trans pixel_trans
Highlight for Album: Rundreise i Kina 2001
Rundreise i Kina 2001
Bilder fra en rundreise i Kina i juli 2001. Reisen varte i 16 dager, vi "gjorde" Beijing, besøkte Himmelens Tempel og Den Himmelske Freds Plass, den kinesiske Muren, Minggravene, besøkte Xian og Guilin, Terrakottahæren, båttur på Li-floden, og endte opp i Shanghai.Bildene er arrangert i album, ett for hver dag. Når du klikker på forsidebildet så kommer respektive album opp, og når du klikker på albumet så kommer bildene i albumet opp. Og hvert bilde kan forstørres ved å klikke på bildet. God fornøyelse !

Last changed on 09/22/06. This album contains 15 items.
This album has been viewed 2078 times since 11/16/05.
Sub-albums:
Powered by Gallery v1 RSS

Tilbake til vår hjemmeside ::: Skriv gjerne en hilsen i gjesteboka slik at vi vet at du har vært her :)